O NOUĂ INVESTIȚIE IMPORTANTĂ, LA MIOVENI

0
2244

Autoritățile locale din Mioveni au în plan o nouă investiție importantă în oraș. Este vorba de extinderea Grădiniției “Campionii”. Noua clădire se va adresa copiilor de la grupele cu program normal.

Noua clădire va fi construită în curtea actualei unități, urmând ca aici să funcționeze doar grupele cu program normal, în timp ce grupele cu program prelungit, 06.00-18.00 vor rămâne în actuala clădire. Proiectul urmează să fie demarat în luna aprilie, iar termenul de execuție este de 12 luni.

Conducerea Primăriei Mioveni speră ca prin această investiție să acopere numărul cererilor pentru preșcolari și să acorde copiilor spații moderne și condiții dintre cele mai bune.

Mioveniul este un oraș tânăr, cu o medie de vârstă a comunității destul de joasă comparativ cu alte orașe, lucru care se observă în rata de natalitate a localității și numărul în continuă creștere al copiilor înregistrați în unitățile de învățământ din Mioveni.
Din acest motiv, următorul proiect care va fi aprobat pe lista de investiții, odată cu adoptarea bugetului pe anul în curs este un nou corp al Grădiniței Campionii. 
Noua clădire va fi construită în curtea actualei unități, urmând ca aici să funcționeze doar grupele cu program normal, în timp ce grupele cu program prelungit, 06.00-18.00 vor rămâne în actuala clădire.
Proiectul urmează să fie demarat în luna aprilie, iar termenul de execuție este de 12 luni.
Sperăm ca prin această investiție să acoperim numărul cererilor pentru preșcolari și să acordăm copiilor spații moderne și condiții dintre cele mai bune.”, a transmis primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu. 

LASA UN RASPUNS