O biserica din Arges atrage mii de turisti anual! Loc de VINDECARE, rugaciune si meditatie

0
4784

Intr-o comuna argesean se afla o biserica renumita pentru cele sapte izvoare tamaduitoare ce se afla in jurul sau, zona fiind si un loc de tamaduire pentru mai multi domnitori romani. Este vorba mai exact despre Biserica Izvoarelor de Leac din comuna Merisani.

Cele şapte izvoare tămăduitoare dintre copaci sunt împrăştiate în jurul bisericii închinate Sfinţilor Calinic de la Cernica şi Nectarie Taumaturgul din Eghina. Se spune ca pe o rază de un kilometru, de jur-împrejurul bisericuţei, se păstrează regula tăcerii. Astfel, credinciosii care vin să ia apă de la aceste izvoare păstrează tăcerea pe toată durata drumului de la biserică la izvoare şi înapoi.

Localnicii povestesc despre fetite care si-au recapatat vederea, dupa rugaciuni la aceasta biserica, despre un copilas mut care, in mod miraculos, a inceput sa vorbeasca.

Vindecarea unor boli de piele, paralizie, boli digestive şi cancer au făcut ca oamenii care au beneficiat de acestea să-i mulţumească Bunului Dumnezeu ridicând acest Sfânt Altar de închinare. Astfel, biserica de la Merisani atrage mii de turisti anual.

Ctitorul principal al bisericuţei din acest loc este o femeie, Valerica Lungu.

Sursa: Adevarul.ro

LASA UN RASPUNS