O amenința cu IMAGINI DIN TIMPUL PARTIDELOR DE SEX! Tânără, de 18 ani, șantajată. Bărbat, REȚINUT

0
285

Tânăr reținut după ce a amenințat-o pe fosta iubită, în vârstă de 18 ani, să rămână în relație, în caz contrar va face publice imagini compromițătoare cu ea, din timpul partidelor de sex. A și distribuit ulterior fotografii pe internet cu conținut explicit sexual.

”Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de santaj și ultraj contra bunelor moravuri și au reținut un tânăr de 22 de ani, din Tigveni, județul Argeș. 

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada noiembrie-decembrie a.c., cel în cauză, ar fi constrâns-o pe fosta prietenă, de 18 ani, din comuna Tigveni, să continue relația, prin amenințarea publicării pe rețelele de socializare a unor imagini cu conținut explicit sexual și, ulterior, ar fi distribuit pe internet mai multe fotografii de acest gen.
După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. A fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.”, se arată într-o informare emisă de Poliția Argeș.

LASA UN RASPUNS