Mircea Andrei, despre discutiile cu Blaga si Gorghiu, liderii PNL! “I-a mai trecut si domnului Blaga, mi-a mai trecut si mie”

0
473

Copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga au participat, vineri, la Pitești, la lansarea candidaților liberali din județul Argeș pentru alegerile locale. Post electoral, toate organizatiile au liber la aliante, insa nu este permisa o alianta cu social democratii, au anuntat cei doi copresedinti.

De asemenea, cei doi au adus in discutie numele presedintelui PAM, Mircea Andrei, pe un ton “indulcit” comparativ cu alte ocazii. Ce spune presedintele Mircea Andrei? “Cand am desfiintat PDL Arges, domnul Blaga s-a suparat, motiv pentru care timp de doi ani a existat o raceala intre noi si pot spune ca nu ne-am vazut. Deloc. Apoi, la evenimente, ne-am mai vazut. Relatiile, sa zicem, ca se refac. Din punct de vedere al prieteniei vorbesc, nu politic. Probabil dupa data de 5 iunie vom avea o discutie transparenta. (…) I-a mai trecut si domnului Blaga, mi-a mai trecut si mie.
Alina Gorghiu, de asemenea, a declarat ca dupa alegerile locale PNL se va aseza la masa inclusiv cu Mircea Andrei. “Da, am discutat si cu doamna Gorghiu. Sunt chestiuni discutate.”, a adaugat Mircea Andrei.

LASA UN RASPUNS