Mama si fiica, internate la spital cu rani grave! Tatal fetei, in arest

0
847

Un tată și-a lovit fiica și soția, provocându-le leziuni grave. Ambele sunt internate iar bărbatul în vârstă de 38 de ani, din Mioveni a ajuns în arest. Împotriva lui a fost emis și un ordin de protecție temporar.

Întâmplarea a avut loc sâmbătă seara. Bărbatul era beat și a început să-și lovească soția. Fata a intervenit să-l calmeze fiind lovită atât de rău încât a suferit un traumatism cranio-cerebral și o contuzie toraco-abdominală. Se spune că părintele ar fi lovit-o cu picioarele. Copila a fost dusă de mamă la Spitalul de Pediatrie. A fost internată la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde este supravegheată și tratată. Cu fata este internată și mama care are o fractură de antebraț. Cadrele medicale au sesizat Poliția, bărbatul fiind reținut pentru violență în familie.

“În urma parcurgerii formularului de evaluare a riscului, a fost emis un Ordin de protecție provizoriu pentru 120 de ore, conform prevederilor Legii 217/2003 R pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” a transmis IPJ Argeş.

LASA UN RASPUNS