Mai marii liberali de la nivel national se vor reuni la Pitesti! Ce urmaresc reprezentantii organizatiei argesene

0
576

Liberalii se vor reuni pe 23 mai la Pitesti, in cadrul Consiliului National al partidului, unde va fi aprobată forma finală a programului de guvernare al acestui partid, dar se va discuta și despre moțiunea de cenzură, a spus liberalul Danut Bica in cadrul conferintei de presa a PNL Arges. Organizatia judeteana se va organiza, in premiera, de organizarea acestui mare eveniment din cadrul partidului. “Faptul ca noi vom organiza acest eveniment ne onoreaza, dar ne si oblige. Nu se stie inca daca vom alege sa se desfasoare evenimentul la Sala Sporturilor ori Casa Sindicatului, dat fiind amploarea evenimentului”, a declarat Bica, spunand ca organizarea se va realize din costul Partidului National liberal.

El a spus că în cadrul Consiliului Național vor fi aprobate modificările la statutul partidului care se referă la integritate, dar și un calendar privind pregătirea și organizarea alegerilor locale.
În ceea ce privește moțiunea de cenzură, copreședintele PNL a precizat că viitorul Consiliu Național este locul în care să fie stabilite „perioada, data, dacă se poate, și temele unei astfel de inițiative extrem de importante”.

Liberalul Adrian Miutescu a discutat pe seama acestui subiect spunand ca va inainta o hartie mai marilor din PNL privind proiectele arzatoare ale Argesului. De ce? Pe motiv ca in sala vor exista viitorii ministri ai Guvernului de dupa alegerile din 2016, iar astfel acestia ar putea avea in vedere si Argesul cand se va pune problema investitiilor.

LASA UN RASPUNS