Lucretia Racu, STRALUCESTE mai mult decat oricand! NOI PROIECTE muzicale si o mamica fericita

0
413

Mai infloritoare ca niciodata si mai determinata sa faca ce stie ea mai bine, sa cante si sa faca show. Asa este Lucretia Racu dupa ce a devenit mamica. Este o mamica sexy, frumoasa, activa si extrem de atasata de puiul ei cu care se mandreste tare. Se imparte intre cariera si viata de familie, dorindu-si sa le faca bine pe amandoua.

Cu toate ca juniorul este inca micut, Lucretia Racu, cunoscuta drept cea mai hot basarabeanca, prin spectacolele explozive pe care le face, este pusa pe treaba. Si nu oricum. Cantareata pregateste deja noi surprize pentru ascultatorii ei. Lucreaza intens pentru trei piese, vorbim mai exact despre un proiect muzical in Republica Moldova si doua in Romania. In cel mai scurt timp, va filma si un nou videoclip. “Prima surpriza va fi in luna aprilie, cand vom definitiva si primul proiect muzical. Chiar daca aceasta perioada de pandemie ne limiteaza, iar aici ma refer la spectacole, incerc sa ii surprind pe cei care imi asculta muzica cu noi proiecte si sunt sigura ca o sa le plasa.“, ne-a declarat cantareata Lucretia Racu, care a marturisit ca sotul o sustine si este alaturi de ea si de micutul Lucas.

De asemenea, in ultima perioada, cantareata a participat la emisiuni TV, dar a fost si protagonista unei sedinte foto realizate de cunoscutul fotograf Catalin Eremia.

LASA UN RASPUNS