Lucretia Racu Katiusha: “Am cunoscut fericirea absolută… asta nu poate fi decât binecuvântare!”

0
854

Este o femeie care isi dedica mare parte din timp scenei, insa atunci cand vine vorba despre ce o implineste cu adevarat, Lucretia Racu Katiusha, caci despre ea este vorba, spune raspicat ca tot ce isi doreste mai mult este sa isi vada baiatul bine, pentru ca alaturi de el a cunoscut fericirea absoluta. Cantareata spune ca Lukas, fiul sau, este “darul sau divin, cea mai mare realizare in viata”. De 1 Martie, cea mai hot basarabeanca, asa cum este intitulata cantareata, a vorbit despre “martisorul” sau, intr-un mod emotionant, asa cum numai o mama poate face.

Pentru mine cel mai frumos mărțișor este îngerul ce îl țin în brațe, copilul meu!
De când am devenit mamă, am cunoscut fericirea absolută. O fericire care nu se poate exprima în cuvinte. Pentru mine, nu există cadou mai frumos și mai special, decât copilul meu! El este darul meu divin, cea mai mare realizare în viață! Să fiu mamă, este cu adevărat magic! Am cunoscut despre mine, că sunt mult mai puternică decât credeam, mult mai iubitoare decât știam și mult mai luptătoare decât îmi imaginam, iar asta nu poate fi decât binecuvântare.
Sunt cu adevărat o femeie împlinită și nu-mi doresc nimic mai mult, decât să-mi văd puiul bine, căci el este primăvara din viața mea!“, a fost mesajul transmis de frumoasa cantareata, Lucretia Racu Katiusha.

LASA UN RASPUNS