La Pitești! Teatru de stradă pentu copii

0
173

Teatru de stradă pentu copii! Pandemia a pus stop activităților culturale în teatre, in cinematografe, in sălile de spectacole. Abia acum actorii încep să se simtă în largul lor și să evolueze pentru public. La Pitești au ieșit în stradă și așa vor face până când se va da drumul la spectacole în săli.

Însuși Constantin Cotimanis, managerul teatrului din Pitești, s-a prins in jocurile copilăriei improvizate de actorii Gabriela Rosu și George Slatioreanu. Actorii au scos păpușile în stradă. Au ales centrul orașului, acolo unde erau mulți părinți cu copii. A fost un spectacol ad hoc, mai interactiv ca niciodată. Actorii i-au invitat pe copii să fie ei înșiși mânuitori ai păpușilor.

La fiecare final de săptămână artiștii instituțiilor de cultură din Argeș vor fi pe străzile de promenada stradă sau în parcurile din oraș cu spectacole pentru copii, de revista, fanfară și alte genuri de entertainment.

Teatru de stradă pentru copii

Teatru de stradă pentu copiiPandemia a pus stop activităților culturale în teatre, in cinematografe, in sălile de spectacole. Abia acum actorii încep să se simtă în largul lor și să evolueze pentru public. La Pitești au ieșit în stradă și așa vor face până când se va da drumul la spectacole în săli.Însuși Constantin Cotimanis, managerul teatrului din Pitești, s-a prins in jocurile copilăriei improvizate de actorii Gabriela Rosu și George Slatioreanu. Aceștia sunt doar câțiva dintre actorii teatrului din Pitești și astăzi au scos păpușile în stradă. Au ales centrul orașului, acolo unde erau mulți părinți cu copii. A fost un spectacol ad hoc, mai interactiv ca niciodată.Actorii i-au invitat pe copii să fie ei înșiși mânuitori ai păpușilor.La fiecare final de săptămână artiștii instituțiilor de cultură din Argeș vor fi pe străzile de promenada stradă sau în parcurile din oraș cu spectacole pentru copii, de revista, fanfară și alte genuri de entertainment.

Publicată de Teatrul Alexandru Davila pe Sâmbătă, 13 iunie 2020

LASA UN RASPUNS