La Mioveni, POD RUTIER peste Râul Argeșel, spre Davidești

0
2502

Compania Națională de Investiții aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale a demarat procedurile tehnice și administrative de preluare a amplasamentului și de asigurare a condițiilor în vederea executării în Cartierul Racovița, a unui pod rutier, peste Râul Argeșel, între DN 73D și DC 85, care va face legătura între Mioveni și Davidești.

Proiectul a fost înaintat de Primăria Mioveni, iar investiția urmează să fie realizată și finanțată de Compania Națională de Investiții prin “Programul național de construcții de interes public sau social”.

Conform proiectului avizat, noul pod va avea o lungime de 81,20 m și o lățime de 13 m, cu două benzi de circulație, încadrate de trotuare pietonale. Podul va avea o deschidre de 73 m și 35,50 m înălțime. Suprafața totală a podului va fi de 6600 mp, incluzând drumul amenajat și rampele de acces. Durata de realizare a podului este de 24 de luni, iar perioada de execuție a lucrărilor este de 18 luni.”, a transmis Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

LASA UN RASPUNS