Ion Mânzână: ”Dacă vom trimite în continuare aplecați, în Parlamentul European, ne merităm soarta”

0
315

Social democrații argeșeni sunt încrezători în ceea ce privește rezultatul alegerilor europarlamenare din acest weekend. Aceștia atrag atenția însă că, acum, pe final de campanie electorală vor mai fi împrăștiate materiale denigratoare cu privire la membri PSD, iar oamenii legii ar tebui să își facă treaba.

Sunt sigur că argeșenii vor veni la vot să voteze Gabi Zoană, argeșean pe listele de la europarlamentare. Este regretabil însă că unele site-uri au denigrat munca administrației publice locale. Despre Mioveni s-a spus că nu au fost atrași bani pe PNDL, iar eu am venit imediat pe pagina de Facebook și u un drept la replică, pentru a arăta că nu este așa. Eu mă întreb și de unde atâția bani să facă atâtea materiale denigratoare, care oricum nu sunt asumate de nimeni, plus că nu ai voie să faci în perioada asta. Am informații că vor mai împrăștia astfel de materiale denigratoare și mâine. Instituțiile statului pot stopa acest fenomen dacă își doresc.”, a declarat primarul Ion Georgesc în conferința de presă a PSD de vineri.

Vicepreședintele CJ Argeș, Ion Mânzână, a declarat că, în opinia sa, social democrații ar fi trebuit să acționeze mai dur în campania electorală și să nu se mai lase înjurați de unii care vor să intre în parlament având ca singură temă de campania ”M… PSD”. ”Strigăm hoții acolo nu sunt. Știți vorba aia cu hoții care strigă hoții. Mai sunt alții din opoziție, pe care îi știm toți, au fost la un alt partid de guvernare, acum i-au vopsit, i-au spălat, le-au dat cu Ariel și i-au pus în fruntea listei de europarlamentare. I-a văzut cineva însă în campanie? L-au pus pe nenea lătrău ăla în frunte. Băi oameni buni cu cine ne comparăm? Cu cei care închideau 20 de spitale odată? Ăștia de înjură au fost cu mine la școală? Mă pun la dispoziția cui vrea și să arate că am furat eu ceva în țara asta.”, a declarat Mânzână, spunând totodată că este sigur că Gabi Zoană va avea rezultate remarcabile în Parlamentul European. ”Dacă vom trimite în continuare aplecați și cocârjați, în Parlamentul European, ne merităm soarta. Cu cât sunt mai cocoșați cei din România, cu atât mai mult li se vor pune în cârcă. Este aceasta o cale de urmat, de slugărnicie a Europei?”, a conchis vicepreședintele de CJ.

LASA UN RASPUNS