Ioan Sarbu le promite sprijin campulungenilor intr-un proiect turistic de amploare!

0
536

Candidatul Partidului National Liberal Arges pentru Camera Deputatilor, pozitia 2, Ioan Sarbu, a fost în campanie electorală în zona Câmpulungului. Una dintre opriri a făcut-o într-o locație extraordinar de frumoasă, acolo unde un om de afaceri, musceleanul Dorin Mirea,i-a prezentat un proiect turistic rămas în stand by din lipsă de fonduri.
”Îmi place enorm zona Câmpulung Muscel! Am cunoscut astăzi nişte oameni deosebiţi, un grup de iniţiativă al cărui preşedinte este omul de afaceri Dorin Mirea. Împreună au reuşit, încă de acum zece ani, să demareze un proiect turistic de amploare, denumit Iezer Turism, care ar dezvolta extrem de frumos turismul argeşean. Proiectul prevede 6 pârtii de schi cu telegondole care asigură deplasarea între pârtii. Oamenii de afaceri au achiziţionat peste 100 de hectare de teren în zona montană, au întocmit proiectul în cele mai mici detalii, dar nu au fost sprijiniţi pentru a atrage investitori. Mi-au cerut astăzi ajutorul, iar eu – în calitate de viitor parlamentar PNL – apreciez enorm acest proiect şi îi voi sprijini, pentru că peisajul de aici este comparabil cu cele mai cunoscute pârtii de schi europene.
Munţii Iezer Păpuşa sunt înconjuraţi pe trei laturi de apele Doamnei şi Dâmboviţei. În ceea ce priveşte altitudinea maximul este atins de Vârful Roşu, 2.469 m, iar Vârfurile Iezerul Mare şi Păpuşa ating înălţimi de 2.462 m şi respectiv 2.391 m. Coroana piscurilor înalte rămâne deschisă spre sud, loc de ieşire al apelor bogate ale Râului Târgului spre ţinutul Muscelelor.
Imaginaţi-vă cât de frumos ar fi să avem aici o staţiune montană!” a declarat Ioan Sarbu dupa vizita de la Campulung.  sarbu-ioanPNL Argeș; Asociatia de Presa “Ziarul argesenilor”; M.F. 11160004

LASA UN RASPUNS