Individ PERICULOS prins după ce A TĂIAT un câmpulungean!

0
522

Un individ periculos a fost prins la două săptămâni după ce a tăiat un câmpulungean. S-a întâmplat în ziua de Paşte, într-o sală de jocuri din centrul municipiului Câmpulung.

Trei indivizi, dintre care unul înarmat cu un cuţit, a intrat în local şi s-a dus la un client căruia i-a reproşat că nu i-a înapoiat o datorie. Bănuind ce-l aşteaptă, bărbatul a încercat să fugă, dar a fost urmărit de agresori până într-un colţ al sălii.

A fost tăiat în zona capului de Florian B., de 22 de ani, un individ de etnie rromă din localitate. L-au abandonat plin de sânge şi s-au întors către un alt client pe care l-au lovit cu pumnii şi picioarele, după care au fugit. Camerele de supraveghere au surprins momentul.

Poliţiştii au deschis o anchetă, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş după ce s-a constatat că a fost pusă în pericol viaţa bărbatului tăiat. Ieri, poliţiştii argeşeni l-au prins de Florian B, la Vâlcea, acolo unde stătea ascuns de la data comiterii faptei. Acesta a fost reţinut pentru tentativă de omor, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Vineri, va fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă.

LASA UN RASPUNS