În AREST preventiv pentru 30 de zile, după ce au VIOLAT o invitată la MAJORAT. Sărbătoritul și un prieten, după gratii

0
1917

Nu le-a convenit arestul la domiciliu, au contestat decizia instanței, iar acum se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Este vorba despre cei doi tineri acuzați că au violat o tânără, în vârstă de 19 ani, din Topoloveni, după o petrecere de majorat. Atât sărbătoritul, cât și prietenul lui au violat o invitată. Din informațiile primite de la anchetatori, tinerii au convins-o cu pumnul să le satisfacă plăcerile sexuale.

După ce s-au simţit bine, batjocorind-o, cei doi au trecut la ameninţări, spunându-i că o vor omorî dacă suflă cuiva vreo vorbă despre cele petrecute. Gelu Claudiu B., de 17 ani şi sărbătoritul, Ionuţ Vasile T. sunt acum în arest preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor care au intrumentat dosarul, Ionuţ Vasile T. îşi sărbătorea majoratul. Considerându-se bărbat adevărat, acesta a băut cu amicii lui, iar când să plece acasă i-a încolţit în minte o idee. Şi-a invitat pe la el prietenul, pe Gelu Claudiu B., de 17 ani, dar şi pe una dintre fetele prezente la petrecere. Tânăra în vîrstă de 19 ani a refuzat iniţial, însă la insistenţele celor doi a cedat şi a mers acasă la sărbătorit. Abia după ce a intrat în casă şi-a dat seama că a făcut o mare greşeală să aibă încredere în cei doi. Se spune că Gelu Claudiu B., i-a cerut să întreţină relaţii sexuale cu ei. Fata a refuzat, moment în care adolescentul a luat-o la bătaie. A lovit-o la faţă şi pe spate, iar tânăra a încercat să se apere, însă fără rezultat. A fost obligată să le satisfacă plăcerile, cei doi profitând de ea până dimineaţă. În timp ce se zbătea, fata l-a zgâriat pe unul dintre ei, înfuriindu-l, moment în care a fost lovită din nou. Dimineaţă i s-a pus în vedere, ca nu cumva să spună cuiva că altfel va fi şi mai rău de ea. De frică, fata nu s-a dus la Poliţie, însă despre cele întâmplate s-a aflat în comunitate, ceea ce i-a  determinat s-o ameninţe iar. Fata a decis însă să-i dea pe mâna poliţitilor.

Leziunile de pe trupul tinerei au fost constatate de medicul legist, la fel şi zgârieturile de pe trupul agresorului cu care se luptase fata. Oamenii legii au administrat probatoriul şi cei doi tineri au ajuns în arest.

LASA UN RASPUNS