În arest, după ce a bătut un bătrân în scaun cu rotile, în vârstă de 92 de ani

0
101

A ajuns în arest după ce a bătut un bătrân în vârstă de 92 de ani. Piteşteanul în vârstă de 38 de ani este acuzat de lovire, cu circumstanţe agravante. Acesta se certase cu concubina, iar femeia s-a refugiat în casa bunicului din comuna Drăganu.

În noaptea de 28 spre 29 aprilie, acesta s-a dus după femeie şi a vrut să o lovească. Bunicul ei care se deplasează foarte greu, a intervenit. Furios individul şi-a vărsat nervii pe nonagenarul neputincios. Victima se afla în imposibilitatea de a se apăra, din cauză că se deplasează cu greutate şi stă mai mult în scaunul cu rotile.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu au fost solicitaţi să intervină la starea conflictuală. Concubina bărbatului a refuzat să depună plângere împotriva acestuia. Chiar şi în aceste condiţii, după ce au fost administrate probele în dosar, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LASA UN RASPUNS