Important. Sâmbătă, MARȘ în centrul municipiului Pitești!

0
839

Sâmbătă, 25 martie, de Buna Vestire, va avea loc un marș în centrul orașului Pitești. Evenimentul se va produce simultan în toată țara. Va începe de la ora 14.30 și este intitulat ”Marșul pentru viață”.

Se va pleca din fața Teatrului Alexandru Davila din Piteşti, după care vor merge prin centrul oraşului, către Biserica Sfîntul Gheorghe, din Piaţa Milea, unde va avea loc, începând cu ora 16.00, o slujbă de tedeum, oficiată de consilierul eparhial Andrei Diaconescu, coordonatorul Sectorului Social, Filantropic şi de Misiune al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului. Este posibil să fie prezent şi Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic.

Manifestarea este organizată cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic şi de Misiune şi Sectorul Învăţămînt şi Activităţi cu Tineretul şi în parteneriat cu Studenţi pentru Viaţă.

Prin acest eveniment, numit „Marş pentru Viaţă“, se doreşte să se atragă a­tenţia asupra necesităţii de conştientizare a pericolului moral şi social pe care îl reprezintă avortul, care este un atentat asupra vieţii, fiind darul suprem al lui Dumnezeu. Conform Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, la acest eveniment vor participa preoţi, consilieri eparhiali, profesori, studenţi, elevi şi toţi cei care vor să susţină acest demers de a construi o societate respectabilă, în care sunt promovate adevăratele valori cultural-religioase româneşti.

LASA UN RASPUNS