GRAV accident in Arges! O persoana a DECEDAT, iar alte doua sunt in STARE GRAVA la spital

0
335

UPDATE: Interventia salvatorilor este una dificila, din cauza TIR-ului cazut care este incarcat cu un numar de 52 de butelii de oxigen pline si 66 goale. Nu mai exista pericol de explozie, deoarece acestea au fost scoase din zona de pericol, ne informeaza ISU Arges.

………………..

Accident grav petrecut pe DN7, în localitatea Zamfireşti, din comuna Cotmeana, judetul Arges. Un BMW cu volan pe dreapta, în care se aflau trei bărbaţi, urca panta, când şoferul a pierdut controlul volanului. Maşina a derapat şi a ajuns pe contrasens acolo unde s-a izbit violent de un TIR care circula din sensul opus, locind şi un Duster.

În urma impactului, TIR-ul plin cu butelii cu oxign s-a răsturnat într-o râpă, iar BBMW-ul a fost proiectat în afara şoselei. Un bărbat care ocupa locul din stânga a murit. Ceilalţi doi ocupanţi se află în stare gravă, fiind transportaţi la spital de echipajele SMURD şi SAJ. Traficul este blocat în ambele sensuri. A existat pericol de explozie din cauza buteliilor care răsuflă din cauza izbiturilor. Pompierii se luptă să îndepărteze pericolul. Şoferii aflaţi în trafic au fost redirecţionaţi pe Curtea de Argeş.

LASA UN RASPUNS