Gradinita “Aripi Deschise” din Pitesti, momente frumoase pentru cei mici, inscriindu-se in proiectul “Citeste-mi 100 de povesti”!

0
316

Gradinita cu Program Prelungit “Aripi Deschise” din Pitesti s-a înscris, alături de alte unități școlare, în proiectul ”Citește-mi 100 de povești”.

În cadrul proiectului, seria invitaților speciali a inceput cu directorul Casei Corpului Didactic Arges, Corina Postelnicescu, alaturi de profesorul metodist din cadrul CCD Arges, Magda Anghel. Acestea au oferit copiilor momente de bună dispoziție, bucurie, relaxare, voie bună, zâmbete și multă distracție.

Cadrele didactice au amenajat insule de lectură în fiecare grupă si le-au dotat cu cărți de povești atent selectate astfel creând un spațiu confortabil pentru copii. De asemenea, unitatea a beneficiat de o sponsorizare obținută de prof.înv.preșc. Mihaela Lintescu, în cadrul proiectului ”De ziua noastră, schimbăm povestea”, inițiată de Fundația Filantropică Metropolis și susținută de Editura Bookzone.
Gradinita “Aripi Deschise” are încheiat un parteneriat ”Prietenii cărții” cu Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu” Pitesti, în cadrul căruia s-au desfășurat activitățile: ”Ora de povești”, ”Curcubeul emoțiilor” și parteneriatul educațional național ”Arta povestirii, metodă interactivă în arta educației”, având ca parteneri Asociația ”AtelieR de Cuvinte”.

LASA UN RASPUNS