Fuego, în turneu naţional cu spectacolul „Din lumina unui Crăciun”. Vine şi la Piteşti?

0
505

Angajat al Teatrului Alexandru Davila, Paul Surugiu, cunoscut sub pesudonimul de Fuego, va concerta în această perioadă în, nici mai mult, nici mai puţin, decât 17 oraşe din ţară, însă nu şi la Piteşti. Va pleca în turneu cu spectacolul „Din lumina unui Crăciun”, în mai multe oraşe importante ale ţării, însă, deşi este angajat al Teatrului din Piteşti, acesta nu îşi promovează spectacolul şi la noi.

În cadrul turneului naţional artistul va dărui în premieră şi una dintre piesele de rezistenţă a albumului, o piesă cu spirit naţionalist, ce adună într-un singur loc atât dragostea de ţară, cât şi solidaritatea şi pacea.

“ Deşi va fi un drum greu, întâmpinând obstacolele vremii, am speranta că veţi veni la concerte, fiind alături de mine şi primind cu bucurie vestea Crăciunului, simbolurile luminate ale acestei vremi precum şi liniştea din prag de An Nou.”, a spus Fuego, explicând că în cadrul concertului va oferi stări, sentimente, daruri de Crăciun.

„Mizând pe emoţie, îmi doresc ca de sărbători să fim români, să avem parte de Crăciunul tradiţional, cu masa plină de bucate, cu cei dragi alături, cu zâmbetele lor împlinite, cu inima caldă şi împăcată oarecum că muzica bună din fundal, colinda românească îi alină şi în aceste vremi.”, mai povesteşte Paul Surugiu.

LASA UN RASPUNS