Fostului director de la Finanţe i-a fost suspendat permisul pentru băutură. Ion Banzea a fost şef din partea liberalilor

0
414

Ion Banzea, fostul şef al Finanţelor Publice, a fost surprins de poliţiştii musceleni că a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volanul maşinii sale. Oamenii legii i-au reţinut permisul de conducere, suspendându-i astfel dreptul de a conduce lui Banzea.

Se pare că oamenii legii au vrut să ascundă acest caz ori cel puţin nu l-au transmis pe nota de presă a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, alături de alte infracţiuni care au avut loc în week-end-ul care a trecut. Potrivit Argeşenii.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş a dat următoarele informaţii cu privire la acest caz: „Actele au fost întocmit de către poliţişti şi sunt închise în nişte sertare, poliţiştii nu mai sunt acum la serviciu, au terminat programul, mâine putem discuta pe acest subiect.”. Sau mai bine zis, au evitat să dea informaţii despre o acţiune a Poliţiei ce a avut loc în week-end-ul ce tocmai a trecut. De ce? Poate că vorbim despre fostul director al Finanţelor Publice Argeş?

LASA UN RASPUNS