Fiul unui primar din Arges, SEF DE PROMOTIE al Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza”!

0
1719

Baiatul unui primar argesean este seful de promotie al Academiei de Politiei “Alexandru Ioan Cuza”. Este vorba mai exact despre fiul primarului din Costești, Baicea Ionuț-Radu, astfel ca edilul are cu ce se mandri.

Conform comunicatului emis de Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” la data de 11 august 2020, șeful de promoție al Academiei de Poliție, domnul Baicea Ion Ionuț-Radu, absolvent cu diplomă de licență al Facultății de Științe Juridice și Administrative, specializarea Drept, a depus Jurământul de Credință, în prezența rectorului  comisar șef de poliție conf.univ.dr. ANDRUȘ Cătălin.

Pentru rezultatele excepționale în activitatea profesională, absolventul se recompensează cu înscrierea gradului, numelui și prenumelui pe placa de onoarea a Academiei de Poliție
”Alexandru Ioan Cuza”. La final, rectorul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” i-a urat tânărului subinspector de poliție Baicea Ionuț Radu succes în activitatea profesională, să aibă încredere că a fost pregătit să devină mai bun decât corpul didactic și să îndrăznească să fie cel mai bun.

LASA UN RASPUNS