FEMEIE, IN ARESTUL POLITIEI ARGES!

0
432

Femeie, in arestul Politiei Arges, dupa ce a dat iama intr-o gospodarie si a pagubit proprietara de suma de 200.000 lei.

O femeie din Craiova a stat o noapte în arestul IPJ Argeş fiind acuzată de furt. Însoţită de mai mulţi bărbaţi, aceasta s-a deplasat cu o maşină în comuna Merişani şi a intrat într-o gospodărie. Totul a avut loc pe data de 15 iunie, când proprietara nu era acasă. Hoţii au oprit maşina la poartă, iar suspecta în vârstă de 32 de ani, s-a dus în curte. A găsit cheia casei într-o magazie şi a descuiat intrând în locuinţă.

A plecat de acolo cu suma de 20.000 lei. Când ieşea din curte, hoaţa a fost văzută de un vecin al păgubaşei care a putut oferi poliţiştilor detalii despre maşină şi a făcut o descriere a suspecţilor. Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 23 iunie a.c., poliţiştii argeșeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Craiova, la locuința celei în cauză.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore. Miercuri a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, procurorul luând împotriva ei măsura controlului judiciar.

LASA UN RASPUNS