FĂRĂ scenă pentru oficialități, dar cu tineri care își vor uni destinele, anul acesta de Simfonia Lalelelor!

0
1113

Anul acesta, schimbări în organizarea Simfoniei Lalelelor. Primarul municipiului Pitești, Sorin Apostoliceanu, a transmis în cadrul conferinței de presă de joi, 28 martie, că anul acesta nu va mai fi nicio scenă amplasată special pentru oficialități în fața Primăriei, iar cei mici nu vor mai susține momente artistice în zona respectivă, ci doar vor defila prin fața invitaților de onoare, până spre Casa Cărții.

Nu vor dispărea însă momentele artistice, ci dimpotrivă, acestea vor fi susținute de elevi pe o scenă amplasată în zona Casei Cărții, unde elevii vor putea fi văzuți de toți participanții la Simfonie. ”Vor urca acolo pe scenă și vom arăta ce este mai frumos în orașul Pitești. Nu va mai exista la Primărie scenă pentru oficialități.”, a anunțat Sorin Apostoliceanu.

De asemenea, tot ca o noutate, cei care doresc să își unească destinele în această zi, o pot face. Vor avea loc căsătorii chiar pe scena amplasată în fața Casei Cărții, de Simfonia Lalelelor, ediția a 42-a, ce se va desfășura în perioada 12 – 14 aprilie 2019.

LASA UN RASPUNS