EXCLUSIV! Lista cu liceele din Argeș de TOP, dar și cele cu câte UN ELEV promovat la bacalaureat. Rezultate SURPRINZĂTOARE

0
39569

A crescut vizibil rata de promovare la examenul de bacalaureat, în județul Argeș, față de anii trecuți, după cum ne-a informat Eugenia Jianu, inspectorul adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Argeș. Anul acesta a fost înregistrată o rată de promovare la BAC de 76,28%, față de 69% cât a fost, înainte de contestații, anul trecut, și 68,43% cât a fost în 2015. De asemenea, au fost înregistrate 5 medii de 10, față de 4 câte au fost în 2016 și 2 în anul 2015. La Colegiul ”Zinca Golescu” din Pitești a fost cea mai mare rată de promovabilitate îînregistrat, de 99,35%, fiind doar 2 elevi respinși, urmat de Colegiul I.C. Brătianu Pitești cu 98,44%, având 5 elevi respinși. Pe locul 3 și 4, în mod surprinzător, se află Colegiul Național Odobescu Pitești și respectiv Liceul Teoretic Dan Barbilian din Câmpulung, cu 96,68% și 96,64%.

Din păcate, au fost și unități de învățământ din Argeș în care abia au reușit să treacă câte unul sau doi candidați. La liceele Tehnologic Topoloveni și Auto Câmpulung au reușit notă de trecere câte un elev, la Colegiul Ecologic ”Alexandru Ionescu” Pitești au promovat 2 elevi. De asemenea, la Liceul Tehnologic Dinu Brătianu Ștefănești au promovat 3 candidați, iar la Tehnologic nr. 1 Ștefănești doar 4 dintre cei înscriși.

Aflați în tabelul de mai jos care sunt unitățile de învățământ din Argeș în care elevii au reușit să obțină cele mai mari note și de asemenea cea mai mare rată de promovare, dar și care sunt acelea în care abia dacă au reușit să obțină notă de trecere 1, 2 sau 3 candidați (click pe tabel):

LASA UN RASPUNS