EVENIMENT DE GALĂ! Designeri premiați! Cătălin Botezatu, sărbătorit la Pitești

0
1807

Eveniment de gală, la Pitești. Cătălin Botezatu, președinte al juriului, sărbătorit în avans de către participanții Festivalului Culorile Toamnei, marți seara, în municipiul Pitești, la Hotel Victoria. Mai mulți participanți s-au remarcat prin ținute deosebite, iar modelele talentate au fost premiate de către cunoscutul designer de modă. 

Marți, 29 octobrie, a avut loc la Pitești cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului Internațional de Modă Culorile Toamnei. Au participat designeri din Alba Iulia, București, Brașov, Cluj, Constanța, Slatina, Sibiu, Oradea, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Timișoara, dar și doi designeri din Chișinău, Republica Moldova. Președintele juriului, ca în fiecare an, designerul Cătălin Botezatu, alături de directorul artistic Valeria Coman, organizator al întregului eveniment, reprezentant al UPIT, prorectorul Adrian Sămărescu, directorul Colegiului ”Armand Călinescu” Pitești, Bianca Procopiu, precum și mai mulți oameni din domeniul modei. De asemenea, Ziarulargeșenilor.ro a fost reprezentat în juriu și în acest an, prin redactorul șef Dorina Necșuleu, fiind un ziar care promovează printre altele frumosul și tinerele talente.

Deși în ultima perioadă a trecut prin momente dificile, având probleme de sănătate, designerul Cătălin Botezatu a acceptat ca și în acest an să prezideze Festivalul, alături de Valeria Coman, o persoană apropiată a acestuia. Astfel, de la emisiunea Teo Show, acesta a ajuns marți, după ora 18.00, direct la Pitești. Îmbrăcat lejer, acesta a salutat câțiva apropiați și s-a grăbit să se schimbe pentru a nu întârzia începerea concursului. ”Este o onoare pentru mine să fiu aici, din nou. De la acest Festival au plecat tineri designeri care au avut ceva de spus în acest domeniu, în țară, dar și peste hotare. Au fost manechine care au plecat de aici, iar acum merg cu mine peste tot.”, a declarat Cătălin Botezatu, arătând că vine cu plăcere de fiecare dată la Pitești.

Au fost mai multe colecții care s-au remarcat în cadrul evenimentului, printre care cele realizate de designerii din Râmnicu Vâlcea, care a și obținut locul I pentru Originalitate (Mădălina Mitu), Brașov, locul II la același capitol, Originalitate (Bianca Bucă), București, cu cea mai bună ținută de zi (Alina Mierosu), Sibiu (Alexandra Ihu) și Alba Iulia (Sara Anastasia Sas), cu cel mai tânăr designer apreciat, iar un designer din Chișinău, Republica Moldova (Natalia Sajin), cu colecția Reîncarnarea, a fost cel care a obținut cele mai multe aprecieri din partea juriului, iar Cătălin Botezatu l-a premiat în cadrul festivității evenimentului.

În acest an a participat și Școala Populară de Arte din Pitești cu o paradă a portului popular tradițional. ”O colecție foarte frumoasă, cu care noi de mândrim, pentru că vorbim despre portul nostru tradițional, motiv pentru care am acordat un premiu special tradițional Elenei Iagăr cu Școala Populară de Arte din Pitești. Trebuie să știți că aceste costume reprezintă sursă de inspirație peste hotare pentru nenumărate colecții.”, a declarat președintele juriului, Cătălin Botezatu.

Designerul Cătălin Botezatu a fost sărbătorit în avans la Pitești. Un tort surpriză i-a fost pregătit, iar la finele evenimentului acesta a fost surprins plăcut de către organizatorii piteșteni ai festivalului, iar participanții i-au urat cele bune și au filmat pas cu pas fiecare moment.

https://www.facebook.com/andreea.rdw/videos/2958900564139912/

LASA UN RASPUNS