Dupa despartire, a furat bijuterii, in valoare de 20.000 lei, din casa fostei iubite!

0
121

După ce s-a despărţit de iubita lui, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Miceşti a profitat de tot cee ce ştia din timpul relaţiei şi a spart una dintre locuinţele familiei fetei. Acesta cunoştea faptul că mama fostei iubite are multe bijuterii pe care le ţine într-o casă în care familia nu locuieşte efectiv, ci doar uneori mergea să înnopteze acolo.

A ştiut exact cum să procedeze şi astfel a găsit momentul propice în luna iulie, atunci când a dat marea lovitură. A sustras bijuterii în valoare de 20.000 de lei. Mama tinerei a observat lipsa acestora o lună mai târziu şi a sesizat Poliţia. Lucrătorii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu au întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi au demarat cercetările. Astfel, au ajuns la fostul iubit. La locuinţa acestuia au fost organizate percheziţii, fiind găsite mai multe lănţişoare dintre cele furate. Anchetatorii au stabilit că suspectul vânduse o parte dintre podoabele din aur unei case de amanet fără a întocmi documentele legale.

Au avut loc descinderi şi la această societate, fiind descoperite bijuteriile furate. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Tânărul a fost eliberat sub control judiciar.

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS