Dosarele lor au fost admise pentru examen. Concurs pentru conducerile Spitalelor de Pediatrie și Urgență Pitești

0
3147

La Spitalul Județean de Urgență Pitești, în urma verificării dosarelor de înscriere, la concursul de manager au fost declarați admiși doi candidați. Este vorba despre Cristina Mihalache Șușală și Simona Mihaela Popescu. De asemenea, la concursul de manager al Spitalului de Pediatrie Pitești a fost declarat admis un singur candidat, în persoana Florinei Gheorghe. La concurs s-a mai înscris un candidat, și anume Ionel Sorinel Cotescu, al cărui dosar a fost respins, întrucât nu a îndeplinit condițiile prevăzute în Regulamentul de Organizare și desfășurare a concursului.

Următoarea etapă a concursurilor pentru ocuparea posturilor de manageri ai celor două unități sanitare, respectiv testul grilă, va avea loc luni, 3 aprilie, incepand cu ora 9.00, la sediul Spitalului de Pediatrie – pentru postul de manager al Spitalului de Pediatrie, respectiv la Consiliul Județean Argeș, etaj 5, sala 186 – pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Pitești.
Pe 6 aprilie, ora 9.00, se va desfășura susținerea proiectului de management pentru Spitalul Județean de Urgență Pitești, iar pe 7 aprilie, ora 9.00 – susținerea proiectului de management pentru Spitalul de Pediatrie Pitești.

LASA UN RASPUNS