”Doina Bascovului, la tine acasa!”, proiect cultural online la Casa de Cultură din comuna Bascov

0
170

Proiect cultural online intitulat ”Doina Bascovului, la tine acasa!”, pentru ca astfel să poată fi transpusă, în format online, activitatea culturală și, de asemenea, astfel să fie menținută legătura cu publicul larg. Asta se întâmplă în comuna Bascov, în cadrul Casei de Cultură.

Avand in vedere actuala stare de fapt generata de instituirea starii de urgenta in tara noastra, precum si suspendarea oricaror activitati culturale care se desfasurau in institutie, Casa de Cultura Bascov initiaza un proiect cultural online intitulat ”Doina Bascovului, la tine acasa!”

Proiectul are ca scop atat transpunerea activitatilor culturale in mediul online , pe cat posibil, cat si mentinerea legaturii dintre cultura si publicul larg prin intermediul retelelor de socializare , al televiziunilor partenere si al presei.In acest sens, vom initia cursuri de dans popular online sub directa coordonare a doamnei coregraf Liliana Oancea ajutata de Teodora Oancea, familie cu traditie in domeniul dansului popular, totodata publicul va asculta live piese orchestrate de dirijor Catalin Iancu, piese in interpretarea solistilor nostri si a instrumentistilor, mesaje si pasi de dans alaturi de iubitii dansatori Doina Bascovului! Astfel, saptamanal, Doina Bascovului va fi prezenta in casele dumneavoastra in incercarea noastra de a trece mai usor, impreuna, peste aceasta perioada! Fiti alaturi de noi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/AnsambluldeDansuriDoinaBascovului/”, arată informarea de presă transmisă de Casa de Cultură ”Adriana Trandafir” Bascov.

LASA UN RASPUNS