Doi tineri trimiși în AREST, pentru că au participat la RĂPIREA unei adolescente din Pitești

0
349

Judecătoria Piteşti a emis două mandate de arestare în lipsă, pe numele a doi tineri, unul de 24 de ani, celălalt de 20 de ani, ambii din judeţul Vâlcea. Cei doi sunt acuzaţi de lipsire de libertate după ce au participat la răpirea unei adolescente din Piteşti, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Adolescenta de 17 ani a fost urcată într-o maşină, tatăl acesteia anunţând dispariţia ei la 112. Poliţiştii au transmis o alertă de răpire copil minora fiind dată în urmărire naţională. A doua zi, tatăl celui care organizase răpirea a predat fata la Poliţia Râmnicu Vâlcea. O săptămână mai târziu autorul a fost arestat preventiv. În apărarea lui, băiatul de etnie romă a spus că voia să se căsătorească cu piteşteanca, dar nu s-a înţeles la preţ cu tatăl ei.

Poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalităţii Piteşti au continuat cercetările fiind identificaţi şi ceilalalţi doi tineri care au comis fapta. Instanţa a emis pe numele lor două mandate de arestare preventivă pe câte 30 de zile, care vor intra în vigoare după ce tinerii vor fi prinşi şi încarceraţi.

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS