Doar cu ajutorul psihologului a trecut peste! Marturisirile indragitului artist pitestean Nicu Paleru

0
301

Unul dintre cei mai cunoscuti artisti din industriale muzicala romaneasca, pitesteanul Nicu Paleru, vorbeste despre perioadele mai putin favorabile din viata sa prin care a trecut doar cu ajutorul psihologului. Aceste povesteste in cadrul unei emisiuni televizate despre primul sau atac de panica.

Mereu îl vedem cu zâmbetul pe buze și transmite celor din jurul lui o energie pozitivă. CFe nu stiu fanii sai este ca artistul a avut nevoie de psiholog, din cauza atacurilor de panică tot mai dese. Nicul Paleru a mărturisit că, înainte de un turneu pe care-l avea deja stabilit, mici probleme de sănătate și-au făcut apariția.
Artistul a mărturisit că în primăvara acestui an a făcut tensiune, urmată de un atac de panică. În ciuda acestui lucru, Nicu Paleru și-a onorat turneul pe care îl avea deja programat. A decis să apeleze la ajutorul psihologului. Nu a avut nevoie de prea multe ședințe de terapie, deoarece puterea mentală l-a ajutat să depășească aceste momente: “În ultimul timp am început să mai fac câte un atac de panică. În primăvară mi s-a întâmplat o chestie care a fost strict mai de sănătate. Am făcut un pic de tensiune și pe fondul unui atac de panică, s-a cam stricat așa. N-am avut încotro, turneul fiind pus, eu a trebuit să mă pregătesc cumva mental. Am fost la un psiholog, o ședință, două, e suficient. Până la urmă, totul ține de tine, ține de mentalitate, ține de puterea ta de a trece peste momentele astea”, a marturisit Nicu Paleru, în cadrul emisiunii “Antena Stars”.

LASA UN RASPUNS