Diagnostic CRUNT pentru o ELEVA a Scolii “Mihai Eminescu” din Pitesti! Are nevoie URGENT de ajutorul nostru

0
408

O eleva a Scoli Gimnaziale “Mihai Eminescu” din Pitesti are mare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Micuta a fost diagnosticata cu o boala grava si acum, la cei aproape 10 ani ai sai, este nevoita sa stea pe un pat in spital, in speranta ca totul va fi bine.

Pe site-ul scolii la care micuta Alessia invata a fost transmis un mesaj in speranta ca aceasta va putea fi ajutata sa treaca cu bine peste aceste momente grele din viata ei si a familiei acesteia.

Micuța Alessia, elevă în clasa a IV-a la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Pitești, a fost diagnosticată în urmă cu două zile cu o boală rară (leucemie acută mieloblastică).

Este dureros când auzim asemenea veste despre orice persoană, dar când e vorba de un copil ce nu a împlinit încă 10 ani și care, în loc să se joace și să învețe lucruri frumoase, este nevoit să își petreacă timpul pe un pat de spital, este cu atât mai trist.

În momentul de față, se află internată la Spitalul Fundeni, sub atenta supraveghere a Prof. Univ. Dr. Anca Coliță.

Știm că printre noi sunt mulți oameni cu suflet mare și care au și posibilitatea să ajute în astfel de cazuri, de aceea vă punem la dispoziție informațiile necesare despre modul cum o puteți face pentru Alessia.

Ea are nevoie urgentă de transfuzii cu sânge grupa 0(I) pozitiv – se poate dona în oricare centru de transfuzii menționând numele < Bulf Alessia Ștefania, internată la Spitalul Fundeni din capitală, secția hemato-oncologie. >

De asemenea, pentru că tratamentele care vor urma presupun costuri importante, oricine poate veni cu un ajutor financiar o poate face în contul deschis în lei la ING Bank pe numele BULF ION DANIEL

RO69INGB0000999900708157

Vă mulțumim pentru orice ajutor, inclusiv distribuirea acestui apel umanitar!“, este mesajul transmis de Scoala Gimnaziala “Mihai Eminescu” din Pitesti.

LASA UN RASPUNS