Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu, la mișcare și ecologizare, în Pădurea Trivale!

0
231

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu, șa mișcare și ecologizare, în Pădurea Trivale. Voluntari, instituții, argeșeni de toate vârstele au adunat gunoaie cu gândul ca prin puterea exemplului vor putea transmite un mesaj clar, acela de a avea o Românie curată. Acesta a fost și mesajul lansat de către Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș:

”🍀ne place România curată, în care să putem merge desculți prin iarbă, să respirăm aer curat, să bem apă din izvoare nepoluate.
🍀nu ne place să adunăm gunoaie aruncate de alții și ne dorim o societate civilizată în care fiecare încercăm să colectăm selectiv deșeurile, să reciclăm și resturile să le aruncăm la primul coș de gunoi!
🍀pădurile, albiile râurilor, lacurile, parcurile nu sunt pubele uriașe unde să aruncăm peturi, materiale de construcție, saltele, deșeuri etc! Da, se poate!
Bravo, Let’s Do it România, Regia Națională a Pădurilor, Poliția Română, Jandarmeria Română, Garda de Mediu, Servsal Argeș, bravo sutelor de liceeni minunați care ne-au arătat azi că se poate!”, a transmis Bucura Oprescu.

LASA UN RASPUNS