De la o sicana in trafic, la dosar greu de tentativa de OMOR! Ce spuneti de decizia procurorilor in cazul tanarului?

0
947

Un elev rebel a ajuns pe mana procurorilor. Tanarul s-a sicanat in trafic si a ajuns acum sa fie acuzat pentru tentativa de omor. In cursul zilei de luni, intre tanarul Stefan Viorel, in varsta de 19 ani, elev la Colegiul Zinca Golescu, si un barbat in varsta de 47 de ani, a avut loc o altercatie in trafic.

Se pare ca tanarul nu i-a acordat prioritate barbatului, iar acesta, potrivit inregistrarilor video, s-a dat jos din masina, de doua ori, pentru a-i reprosa tanarului sofer si i-a dat cu pumnii in masina. La un momnet dat, s-a putut observa cum mai tanarul sofer nu a mai suportat mustrarile colegului de trafic si a dat cu masina peste el. Barbatul s-a ridicat imediat de la sol, insa se pare ca a suferit contuzie de coloana vertebrala.

Daca initial i-a fost intocmit tanarului un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si pentru parasirea locului accidentului, incadrarea i-a fost schimbata dupa cercetari. Acum, acesta este acuzat de tentativa de omor.

S-a discutat la inceputul acestui an despre un proiect al Codului Rutier care ii vizeaza pe conducatorii auto ce prezinta un comportament agresiv in trafic, si anume s-a discuta despre un program mult mai dur de sanctiuni pentru acesti soferi agresivi. In urma unui astfel de caz, precum cel prezentat mai sus, poate fi observat ca este mai mult decat necesar ca un astfel de proiect sa fie votat, pentru ca niciun alt sofer sa nu mai fie atat de agresiv in trafic incat sa dea cu pumnii in autoturismul colegului si nici un tanar rebel sa dea cu masina efectiv peste cel cu care a intrat in altercatie.

SURSA Foto: Internet

LASA UN RASPUNS