Pendiuc, ironizat: „La cât mai multe mandate în fruntea urbei noastre care vă adoră! Ştiu că sunt în asentimentul tuturor”

0
443

După ce în urmă cu ceva timp a postat pe Facebook un text prin care semnala neregulile din Piaţa Ceair, arătând că primarul Municipiului Piteşti nu se interesează de această parte a oraşului nostru, motiv pentru care a şi fost schimbat abuziv din funcţia de purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, Dănuţ Dinu revine.

Acesta îşi arată din nou nemulţumirea faţă de edilul Piteştiului, crezând cu toată tăria că este în „asentimentul tuturor”. Postează chiar şi o poză cu Tudor Pendiuc, iar prietenii virtuali au simţit un nou scandal ce stă să izbucnească şi au comentat: „nu ştiu de ce am impresia că iar va fi scandal…”.

Iată ce text a postat Dănuţ Dinu pe Facebook, „asortat” la poza primarului din Piteşti: „Copleşit de emoţie şi cu adâncă recunoştinţă vă asigur de respectul meu necondiţionat mult iubite pastor al municipiului, cel mai iubit dintre piteşteni, stimate domn Tudor Pendiuc. La cât mai multe mandate în fruntea urbei noastre care vă adoră! Ştiu că sunt în asentimentul tuturor aşa că vă rog like şi share!”.

Vă reamintim că, şi la primul scandal izbucnit, Dinu a semnalat neregulile din Piaţa Ceair, atrăgând atenţia municipalităţii, motiv pentru care deputatul şi pritenul lui Pendiuc, Cătălin Rădulescu, s-a implicat în scandal sfârşind huiduit în Piaţa Vasile Milea chiar de către cetăţenii care l-au ales iniţial, aceştia fiind chiar oameni de pe colegiul în care este şi deputat. A dorit să îşi apere prietenul (Tudor Pendiuc) aducând acuze grave, dând de înţeles chiar că el ar putea influenţa Poliţia Română, solicitând mutarea lui Dănuţ Dinu de la Inspectoratul Judeţean, însă ulterior şi şeful IPJ Argeş, Petre Ioaniţescu, i-ar fi dat peste nas, spunând că oricum nu ar lua în considerare spusele deputatului Cătălin Rădulescu.

În urma cercetărilor s-a dovedit că Dănuţ Dinu nu a încălcatt regulamentul instituţiei când a spus de mizeria din Ceair, cum şi acum poate spune liber ceea ce nu-i convine, şi anume că Tudor Pendiuc este în fruntea acestui oraş de ani de zile, iar Piteştiul nu înfloreşte, ci dimpotrivă, păleşte. Dacă înainte i se imputa că nu are grijă decât de înfrumuseţarea centrului, lăsând la o parte cartierele mărginaşe, acum se vede cu ochiul liber cum şi centrul arată precum un cartier uitat de lume.pendiuc

(foto interior: Facebook)

LASA UN RASPUNS