CUM va fi VREMEA până la finalul lunii octombrie. Anunțul făcut de meteorologi

0
355

Meteorologii anunță că, până la finalul săptămânii, temperatura aerului va avea în general valori apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu posibilitatea ca în jumătatea de vest să se situeze peste acestea. Precipitațiile vor fi în general deficitare în toate regiunile, urmând ca, din 15 octombrie, vremea să sufere o răcire accentuată.

În perioada 15 – 22 octombrie, temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu posibilitatea de a fi mai ridicate în jumătatea vestică a teritoriului.

În perioada 22 – 29 octombrie, temperatura aerului va avea valori în general apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normele climatologice ale perioadei, existând posibilitatea ca în sud-vestul țării regimul pluviometric să fie ușor excedentar.

În săptămâna 29 octombrie – 5 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice acestui interval, în cea mai mare parte a țării.

Sursa: Stiripesurse.ro

LASA UN RASPUNS