Cristian Gentea: “Am sustinut si votat o facilitate indispensabila dupa aceasta perioada crunta”

0
324

Pas legislativ final în ședința Consiliului Local al municipiului Pitești, întrunită marti, 27 octombrie 2020. Taxa pentru eliberarea/vizarea anuală a autorizației vizând desfășurarea activității datorată de reprezentanții industriei HoReCa din Pitești a fost redusă cu un procent de 20%, în vreme ce scandența aferentă acestei taxe s-a decalat până la sfârșitul lunii martie a anului viitor.

“Am susținut (conform angajamentelor asumate către industria HoReCa din Pitești) și s-a votat o facilitate indispensabilă după această perioadă cruntă, în care activitățile economice au fost drastic afectate.

Conform deciziei de astăzi, taxa pentru eliberarea/vizarea anuală a autorizației vizând desfășurarea activității datorată de reprezentanții industriei HoReCa din Pitești a fost redusă cu un procent de 20%, în vreme ce scandența aferentă acestei taxe s-a decalat până la sfârșitul lunii martie a anului viitor.

Facilitatea impactează activitățile desfășurate conform codurilor CAEN: 561 – Restaurante, 563 – Baruri și alte activități de servire a băuturilor și 932 – Alte activități recreative și distractive.

Este important ca administrația să rămână permanent conectată la evoluția mediului privat care susține economia urbană și să acționeze ca un partener de bună credință al operatorilor economici, în orice împrejurare!”, a transmis Cristian Gentea, primarul ales al municipiului Pitești.

LASA UN RASPUNS