Cosmin Enachescu, de acum, Specialistul tau in imobiliare, in Ziarulargesenilor.ro!

0
302
Cosmin Enachescu, CEO Platforma OfertaTerenuri si ImobiliareOferte
Cosmin Enachescu, CEO Platforma OfertaTerenuri si ImobiliareOferte

Cosmin Enachescu, specialist in imobiliare de peste 25 de ani, este de acum, prin Ziarulargesenilor.ro, o voce care va oferi informatii pretioase de pe piata de imobiliare din Romania, despre trenduri care pot influenta piata de profil, sfaturi utile pentru cei care isi doresc sa tranzactioneze, precum si detalii despre tarife practicate pe piata imobiliara.
Cosmin Enachescu detine inca din 2003 platforma ImobiliareOferte, unde ofera instrumente concrete pentru a cumpara, vinde sau inchiria proprietati imobiliare si, de asemenea, detine prima platforma online dedicata tranzactiilor de teren din Romania, respectiv Oferta Terenuri, o platforma care are ca scop integrarea unei game complete de servicii, într-o manieră transparentă și cu o utilizare facilă, de asemenea, menita sa te informeze in mod corect si usor cu privire la piata tranzactionala.
De astazi, Cosmin Enachescu isi va pune la dispozitie vasta experienta in domeniu pentru a informa cititorii cu privire la tot ce inseamna piata de imobiliare si tendinte, informatii pretioase care pot fi urmarite cu atentie de catre cei care isi doresc sa stie tot ce se intampla pe piata de profil sau, de ce nu, sa foloseasca informatia pentru propriile nevoi. Cei care au intrebari si doresc sa afle raspunsuri de la o persoana avizata in acest domeniu, le pot trimite pe adresa redactiei: contact@ziarulargesenilor.ro.

CITESTE SI: 10 ani de Winner Pitesti! Clubul Sportiv se poate mandri cu o echipa frumoasa si rezultate exceptionale la competitii

LASA UN RASPUNS