Compania argeseana de IT Roweb construieste o noua cladire de birouri accesand fonduri europene!

0
488

Roweb, compania argeseana de IT specializata in dezvoltarea de solutii digitale (aplicatii enterprise, aplicatii mobile, portaluri web, marketplace-uri si solutii de delivery pentru restaurante), construieste, cu fonduri europene, o noua cladire de birouri in Pitesti. Valoarea investitiei este de 3.692.607 RON (60% fonduri europene si 40% fonduri proprii) si se refera atat la constructia efectiva a cladirii de birouri (cu 55 spatii de lucru, mai multe sali de sedinta, spatii recreative), cat si la echipamente tehnice si tehnologice pentru noii angajati si angajatii existenti.   

In ciuda contextului economic problematic, in ultimele 8 luni Roweb a reusit sa isi pastreze stabilitatea si optimismul, continuand dezvoltarea pe piata de IT prin atragerea de noi proiecte si noi angajati dar si constructia celei de-a doua cladiri de birouri pe strada Fratii Golesti din Pitesti.

Pandemia. oricat de multe provocari ar aduce, va avea un final. Si, cand acest lucru se va intampla, oamenii vor fi nerabdatori sa se intoarca la birouri, sa socializeze, sa interactioneze direct, sa-si reaminteasca ce inseamna sa fii parte dintr-o echipa fizica.”  (Viorel Costea, CEO Roweb Development)

Cladirea de birouri Roweb este in plina executie, finalizarea ei fiind estimata pentru prima jumatate a anului 2021. Cladirea va avea spatii de lucru pentru 55 de angajati, birourile fiind gandite sa respecte distanta de siguranta, sa ofere confort si, mai ales, sa creeze o atmosfera moderna si integranta. Pe langa birouri, in cladire vor exista mai multe sali de sedinte si un data center pentru servere. Investitia de 3.692.607 RON nu se refera, insa, exclusiv la constructia efectiva a cladirii. Aceasta se va reflecta si intr-o serie de echipamente tehnice si tehnologice care vor ajuta la crearea unui mediu de lucru modern si performant. 

Noua cladire de birouri Roweb nu este primul proiect de acest tip derulat de companie. In 2012 Roweb a mai avut un proiect similar tot in Pitesti si tot cu fonduri europene – cladirea initiala urmand sa fie si ea extinsa in urmatoarea perioada (prin construirea unui nou etaj).

In prezent, compania are peste 127 de membri care se ocupa full-time de proiectele clientilor. Pe langa proiectele existente, o serie de alte noi colaborari vor incepe in urmatoarele luni – ceea ce inseamna o nevoie continua de crestere a echipelor.

“Ne-am propus sa ne continuam dezvoltarea si sa ne diversificam si portofoliul de servicii iar in acelasi timp sa lucram si la realizarea propriilor noastre produse software pe care sa le vindem catre clientii finali. Suntem in cautare de oameni noi pentru extinderea echipei noastre.”  (Viorel Costea, CEO Roweb Development)

Din perspectiva proiectelor, rolurile acoperite de Roweb in arhitectura unei echipe dedicate se refera la developeri, project manageri, analisti de business, scrum masters, designeri UX, specialisti QA.

“Cresterea numarului de angajati si deschiderea unui nou birou erau obiective stabilite inca de la inceputul acestui an. Faptul ca am reusit sa dam stabilitate companiei ne-a permis sa ne urmam planul initial. Astfel, de curand am deschis un nou birou in Rm. Valcea iar campaniile de recrutare vor continua in lunile urmatoare pentru toate cele 4 orase in care avem in prezent sedii (Pitesti, Bucuresti, Craiova si Rm. Valcea).” (Viorel Costea, CEO Roweb Development)

Despre Roweb (servicii, experienta pe piata, companiile-client)

Roweb este o companie argeseana de software cu peste 16 ani experienta in implementarea de proiecte complexe atat pentru clienti corporate, cat si pentru clienti aflati in dezvoltare.

Proiecte:

Echipele dedicate de experti in software dezvolta aplicatii web enterprise si mobile cu accent pe user experience, portaluri online si solutii e-Commerce, orientate catre utilizatori finali publici sau privati. 

Companii-client:

Roweb are in portofoliul de clienti companii din Romania, Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, SUA, Olanda, Elvetia, Canada, Kuwait  – de la start-up-uri la companii mari, cu vechime pe piata.  

LASA UN RASPUNS