Cine se bate, marți, pentru scaunul lui Tăriceanu! Unul este argeșean

0
130

Senatul își va alege conducerea în plenul de marți, după demisia lui Călin Popescu Tăriceanu. Cine se bate pentru scaunul acestuia? PSD îl propune pe Teodor Meleșcanu pentru funcția de președinte al Senatului, ALDE îl susține pe argeșeanul Ion Popa (foto interior, stânga), fost președinte PNL Argeș, pentru această funcție, iar Alina Gorghiu este propunerea PNL, care are susținerea UDMR și a PMP.

Biroul Permanent a decis săptămâna trecuta ca președintele Senatului să fie votat marți, 10 septembrie. Tot marți, înainte de plen, va exista o altă ședință a Biroului Permanent în Senat. Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, luni seara, că PSD a stabilit în Comitetul Executiv al partidului, să îl susțină în continuare pe Teodor Meleșcanu pentru funcția de președinte al Senatului. Liderul social-democraților a precizat că e încrezătoare că senatorii PSD vor vota conform deciziei CEx.

Popescu Tăriceanu a demisionat din funcția de președinte al Senatului. Interimatul a fost preluat de senatorul PSD de Argeș Șerban Valeca.

LASA UN RASPUNS