Cei care vor sa slabeasca vor fi AJUTATI la cumparaturi! Aflati AICI dupa ce sa va ghidati

0
426

Alimentele vor avea etichete cu informaţii nutriţionale, pentru o mai bună informare a consumatorilor, insa aceasta prevedere va fi obligatorie din decembrie 2016.

Aceasta prevedere va fi obligatorie anul viitor, insa daca vreun operator economic doreste sa eticheteze produsele din punct de vedere nutritional trebuie sa o faca potrivit regulamentului, a declarat Violeta Nedelcu, comisarul sef al CJPC Arges, in cadrul intalnirii pe care a organizat-o joi dimineata, de la ora 10.00, cu unii dintre cei mai importanti producatori ori comercianti din judetul Arges. Ce vor contine aceste etichete? Eticheta va avea informaţii despre valorile energetice, ca şi despre cantităţile de grăsimi, proteine, zaharuri sau sare.

Astfel, daca cineva isi doreste sa elimine din kilogramele in plus se poate ghida dupa aceste etichete nutritionale. “Noi nu cred ca ar trebui sa discutam despre alimente sanatoase, ci de mancare sigura. Exista doar dieta sanatoasa. Alimentatia trebuie sa fie sigura, pentru ca astfel sa nu aduca prejudiciu consumatorului”, a fost declaratia unuia dintre reprezentantii unui producator din Arges.

LASA UN RASPUNS