Caz revoltător! AVORT LA LUMINA TELEFONULUI, la Spitalul de Urgență Pitești!

0
108

Revoltător. La Spitalul Județean de Urgență Pitești, avort la lumina telefonului și aroganță dusă la extrem. Pacienta a fost deranjată de glumele și ironiile medicului care comenta în timpul intervenției că este un mare noroc că telefonul este unul performant, în caz contrar rămânea de văzut cine plătește telefonul dacă va fi stropit în timpul intervenției, pacienta, asistenta sau doctorul.

Un medic de la Spitalul Județean de Urgență Pitești este cercetat disciplinar după ce a făcut un avort la lumina telefonului, în condițiile în care becul lămpii s-a ars. Directorul medical al SJU Pitești, Costin Ștefan, a declarat că a fost începută o anchetă internă, iar un ginecolog este cercetat discplinar după ce, în timpul unui avort, luni seara, a făcut intervenția la lanterna de la telefonul mobil. „În timpul unui chiuretaj s-a ars un bec în cabinet. La momentul respectiv a găsit soluția cea mai bună, a recurs la lumina de la lanterna telefonului. A făcut un bine, a putut continua actul operator. A fost declanșată o anchetă internă, este cercetat disciplinar. Ne-am autosesizat”, a declarat Costin Ștefan.

Pacienta are 33 de ani, a avut acasă sângerări și a pierdut copilul. A ajuns după ceva timp la medic, la Pitești, unde a avut parte de un tratament nu tocmai deontologic și de o intervenție la lumina telefonului.

LASA UN RASPUNS