Catalin Gherzan, la deschiderea Clinicii Dr. Gupta: “Familia medicilor Gupta aduce un plus profesionalismului medical”

0
1465

Managerul Lexford Castel, Catalin Gherzan, prezent astazi, 24 iulie, la deschiderea Clinicii Dr. Gupta, de stomatologie si chirurgie plastica si estetica. Clinica reuneste frumusetea si sanatatea intr-un spatiu modern din Pitesti, cu o buna accesabilitate din toate zonele orasului si a fost deschisa de catre dr. Gupta Sidharth, medic specialist chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva si dr. Gupta-Voica Luiza-Mihaela, medic dentist specialist endodonție.

Îi urez mult succes în noua locație, bunului meu prieten, doctorul Gupta!
Familia medicilor Gupta aduce un plus profesionalismului medical, iar determinarea și performanța lucrului bine făcut, duce spre interesul de a fi pacienții lor.
Mult succes și în viitor!“, este mesajul transmis de catre managerul Lexford Castel, Catalin Gherzan, acesta numarandu-se printre invitatii care au participat la dschiderea Clinicii Dr. Gupta.

Vrem sa oferim o plaja cat mai mare de servicii medicale pacientilor din Pitesti, avand un personal foarte bine instruit. In aceasta noua clinica aducem serviciile de stomatologie, chirurgie plastica, estetica si reparatorie, ortopedie si traumatologie, precum si un punct de recoltare analize medicale care se afla tot in acest spatiu.“, a declarat Gupta-Voica Luiza-Mihaela, medic dentist specialist endodonție.

LASA UN RASPUNS