Cantareata Lucretia Racu, PETRECERE LA MARE, de ziua baiatului! (galerie foto)

0
422

Mare petrecere in familia celei mai hot basarabence. Cantareata Lucretia Racu si-a aniversat fiul. Micutul Lukas a implinit un anisor, astfel ca s-a bucurat de un mare rasfat alaturi de parintii sai, pe litoralul romanesc. “La mulți ani, iubirea mea mică! Mami si tati iti urează sănătate, fericire, ca de restu ne ocupăm noi, esti cel mai frumos cadou! Te iubim mult!!!“, a fost mesajul postat de cantareata pe pagina de Facebook, insotit de cateva imagini de la petrecerea juniorului.

Nu a ramas fara mot, insa Lukas a avut parte de o petrecere asa cum se cuvine, alaturi de familie, la mare, iar mamica acestuia nu a putut sta deoparte, astfel ca a facut ceea ce stia ea cel mai bine, a cantat. Cea mai hot basarabeanca si-a bucurat ascultatorii cu melodiile sale, dar si coveruri nenumarate, la Venusian Rustic.

Lucretia Racu pregateste la acest moment mai multe surprize pentru ascultatorii sai. Lucreaza la patru piese, iar in urma cu cateva zile a si aparut in imagini alaturi de Nelut Peste, anuntand ca se lucreaza de zor, astfel ca roadele muncii nu vor intarzia sa apara.

LASA UN RASPUNS