Bănicioiu, prezent azi la Piteşti să-i susţină pe tinerii social democraţi! Contează pe organizaţia din Argeş

0
444

Ministrul Tineretului şi Sportului Nicolae Bănicioiu a fost astăzi la Argeş. Acesta a venit să susţină tinerii social democraţi din judeţ, la „îmbarcarea” acestora către Congresul Organizaţiei de tineret ce se va desfăşura în cursul zilei de mâine, începând cu ora 9, la Braşov. Bănicioiu a spus printre altele că va conta pe aportul tinerilor la alegerile ce urmează, organizaţia din Argeş fiind de fiecare dată în prima linie ca rezultat.

Argeşeni, pe listele structurilor centrale din conducerea naţională

Mihai Sturzu se pare că este până la acest moment singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al TSD. Argeşul este reprezentat la Braşov de o delegaţie numeroasă, aceasta fiind a doua ca mărime la nivel naţional. „Mergem 51 de persoane şi 10 invitaţi. Este o delegaţie numeroasă, puternică, aşa cum este şi organizaţia de Tineret a PSD. Congresul se va desfăşura sâmbătă, începând cu ora 9.00, unde vom alege structurile centrale de conducere ale tineretului social democrat şi preşedintele TSD la nivel naţional.”, ne-a declarat Georgiana Popescu, liderul TSD Argeş. Pe listele structurilor centrale din conducerea naţională se vor regăsi şi argeşeni. „Cu siguranţă vor fi şi argeşeni. Aşa am promis la alegeri, aşa se va întâmpla”, a mai spus Popescu.

Bănicioiu contează pe aportul tinerilor la alegerile europarlamentare

Ministrul Tineretului şi Sportului Nicolae Bănicioiu le-a arătat susţinere tinerilor argeşeni, acesta fiind astăzi prezent în parcarea de la hotel Muntenia, de unde autocarul cu delegaţia din judeţ a plecat spre Braşov. „În Argeş este o organizaţie bună, care a performant întotdeauna. Ştim că la alegeri întotdeauna Argeşul a fost numărul 1 şi cred că şi de acum înainte. La alegerile europarlamentare, aportul tinerilor va fi unul foarte mare. Ca şi până acum, la parlamentare, la alegerile prezidenţiale din 2009 tinerii au avut un rol foarte important şi acum cred că vor fi în prima linie şi destul de mult va conta implicarea lor.”, a mai declarat Bănicioiu.

Nicolescu îşi doreşte ca echipa TSD să iasă din cotidianul obişnuit

Preşedintele Constantin Nicolescu este de părere că noua conducere a TSD va da o împrospătare echipei, asta după ce în ultima vreme intrase „în cotidian şi nu ar fi bine să rămână în acest normal pentru că tinereţe există, voinţă există, putere de muncă şi dorinţă”. Liderul social democraţilor din judeţ a mai declarat că se bucură să vadă o aşa mobilizare, fiind o delegaţie numeroasă care va merge la Braşov. „Eu susţin în continuare că organizaţia de tineret trebuie să se implice tot mai mult în problematica cu care se confruntă ei în România. Îi reprezintă şi trebuie să le reprezinte şi problemele.”, a declarat Constantin Nicolescu.

DSC01456

LASA UN RASPUNS