Avea permisul ANULAT in Italia si a fost prins pe strazile argesului! Cum a incercat italianul sa ii fenteze pe politisti

0
2277

Un italian cu rezidenta in Romania a dat de necaz după ce a nesocotit legile ţării noastre. Bărbatul a fost depistat la Ştefăneşti, pe strada Cavalerului, în timp ce conducea un autovehicul, asta deşi are permisul de conducere anulat.

Este vorba despre un cetatean italian cu rezidenta in Romania, in varsta de 48 de ani, din comuna Caldararu. Când a fost tras pe drepta, acesta a încercat să-i păcălească pe oamenii legii, iar la solicitarea poliţiştilor acesta a prezentat pentru control un permis de conducere emis pe numele altei persoane. Abia în urma verificărilor s-a constatat că este vorba de un permis fals.

Cercetările ulterioare au scos la iveală că permisul său a fost anulat în Italia, în anul 2008 după ce a fost prins conducând băut. S-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, şi uz de fals, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea ce poate ajunge la 5 ani.

LASA UN RASPUNS