Artistul Sebi David se CASATORESTE în acest weekend! A fost dragoste la prima vedere

0
2278

Artistul Sebi David se căsătorește în acest weekend. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de puțin timp, cu frumoasa Mădălina Cojocaru. A fost dragoste la prima vedere și, iată, iubirea lor îi duce în fața altarului. Au ales ca acest moment, al cununiei civile, sa fie unul in familie, iar prezenti vor fi doar cei apropiati, insa nunta va fi una mare, cu peste 400 de invitati, dupa cum ne-a marturisit chiar artistul.

Sunt foarte fericit și, da, așa este, trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, ne vom căsători în acest weekend, fără public, numai cu cei apropiați. Ne-am dorit ca acest moment unic să fie despre noi doi și despre cei pe care îi iubim cel mai mult. De aceea, vor fi prezente familiile noastre, fără camere de filmat, fără public. La anul vom face petrecerea cu peste 400 de invitați, cu oameni din mass-media, urmand ca evenimentul sa fie public.
Credința ne-a unit, iar iubirea noastră dăinuie și ne dorim să dureze până la sfârșitul vieții, să trăim în credință și pace, cu frică de Dumnezeu. Despre viitoare mea soție vă pot spune ca este liniștea mea, cea care este mereu lângă mine și mă ajută să urc cat mai sus, știți voi, în spatele unui bărbat puternic se află o femeie puternică. Doamne Ajută la toată lumea și numai bine!“, ne-a declarat artistul Sebi David.

LASA UN RASPUNS