ARTIST SURPRIZĂ! Colinde și DARURI, pentru vârstnicii Căminului de Bătrâni Confort Senior Leordeni

0
1212

Colinde și daruri, pentru vârstnicii din cadrul Căminului de Bătrâni Confort Senior din Leordeni. Un spectacol cu renumitul artist Sebi David și o seară cu multe bucurii pentru seniori, în prag de sărbători, pentru că la aceștia Moș Crăciun a venit ceva mai repede. Și s-au bucurat din plin. Ca niște copii.

Interpretul de muzică populară care face deja furori la nivel național, fiind permanent mediatizat în presa națională și prezent în showurile de televiziune de la Centru, Sebi David, a mers însoțit de micuții și tinerii talentați pe care îi îndrumă în tainele muzicii, să facă o bucurie vârstnicilor de la Căminul de Bătrâni Confort Senior din Leordeni, unitate manageriată de Raluca Georgescu.

Artistul și Grupul folcloric individual, secția de canto popular au adus zâmbetul pe buzele vârstnicilor care s-au bucurat la fiecare pas de momentele frumoase prezentate în programul care a ținut mai bine de o oră și jumătate. Au fost prezentate colinde din Banat, Ardeal, frumoasa zonă a Argeșului, iar vârstnicii s-au minunat de micuții atât de talentați, comentând pe alocuri, pe marginea spectacolului: ”Această fetiță ajunge mare!”, ”Copilul acesta va face carieră”, ”Nemaipomenit spectacol, nemaipomenit”, ”Vai, dar ce frumos cântă”, ”Să te pupe mama, pe tine, de băiat frumos și talentat”, ”Ți-a dat Dumnezeu și glas și frumusețe”. Iar comentariile au tot continuat, seniorii bucurându-se de fiecare moment din prezentarea ce a avut loc vineri seara, după ora 17.00.

S-a lăsat așteptat, dar a venit și Moșul. Încărcat de daruri. Și nu numai pentru bătrânii din centru, ci și pentru cei care se ocupă ca seniorii să fie bine îngrijiți și să aibă tot ce le trebuie, și anume pentru angajații centrului. Managerul Raluca Georescu, ajutată de câțiva copii bucuroși să întindă o mână de ajutor, a împărțit cadouri, cozonac, mere și covrigi bătrânilor din cadrul centrului, iar Moș Crăciun a fost asaltat de întrebări din partea ”răsfățaților zilei”: ”Moș Crăciun, bine ai venit, dar câți ani ai tu, 100 și cât?”, ”Moș Crăciun, dar nu vrei tu să rămâi în centrul ăsta frumos, cu noi?”, ”Ce vânt te aduce pe la noi, Moșule?”, care s-au bucurat de spectacol și daruri, ca niște copii.

Căminul de Bătrâni Confort Senior din Leordeni este situat într-un loc liniștit, plin cu verdeață, departe de aglomerația urbană. Este amenajat cu scopul de a crea un cadru familial și plăcut. ”Ne străduim ca cei care stau aici, alături de noi, alături de marea noastră familie, să se simtă ca acasă, în familie. Supravegherea și îngrijirea este continuă și este asigurată de personal specializat. Avem medic, asistență medicală, infirmiere. Vreau să vă spun că noi acordăm o importanță deosebită sănătății beneficiarilor căminului, prin servicii medicale de înaltă clasă: medicină de familie, medicină internă, medic psihiatru, asistență socială, le efectuăm analize medicale, la un laborator dotat după ultimele standarde în domeniu. Colaborăm cu foarte multe firme din lumea medicală și alegem ceea ce este mai bun pentru beneficiarul nostru. Pentru că este o zi de sărbătoare, vreau să vă spun că noi punem în prim plan familia creștină, vorbesc la plural pentru că vorbesc și din partea personalului. Pentru noi, căminul înseamnă familie. Sper că a plăcut tuturor programul nostru artistic, pentru că s-a muncit foarte mult la el pentru ca totul să iasă așa cum trebuie.”, ne-a declarat managerul Căminului de Bătrâni Confort Senior din Leordeni, Raluca Georgescu. Unitatea asigură cazare, având camere cu câte două sau trei paturi, masă, căminul fiind dotat cu bucătărie proprie, îngrijire medicală, activitate de petrecere a timpului liber. 

LASA UN RASPUNS