Argeșeanul Viorel Dobrin a devenit dublu Campion Mondial la Skandenberg‼️

0
544

Argeșeanul Viorel Dobrin a devenit dublu Campion Mondial la Skandenberg‼️ Originar din Poiana Lacului, Viorel Dobrin a câștigat, recent, în Kazakhstan, al doilea titlu de Campion Mondial la Skandenberg, ne transmite vicepresedintele Consiliului Judetean Arges, Adrian Dumitru Bughiu, care a adaugat: Performanța sa este cu atât mai mare cu cât, de această dată, a câștigat medalia de aur la brațul drept, devenind practic cel mai bun sportiv din lume la ambele brațe.

La aceeași competiție a câștigat bronzul și la brațul stâng!
Mă bucur enorm pentru această reușită și se dovedește încă o dată că investim în sportivi și în cluburi de succes, pentru că și anul acesta Consiliul Judetean Arges a sprijinit derularea Cupei României la Skandenberg la Pitești, sub organizarea Clubului Armbenders Viorel Dobrin. Clubul lui Viorel Dorbrin a fost anul acesta singurul club cu cele mai bune performanțe din țară: 10 medalii la Campionatul European – Campionii Cupei României a Skandenberg, două medalii la seniori la Campionatul Mondial.
La competiția de la Almaty, Kazakhstan, trei sportivi din Argeș au făcut parte din lotul României: Nedelescu Alin la tineret, Dobrin Andreea la senioare și Viorel Dobrin la Seniori.
Felicitări tuturor!“, a transmis vicepresedintele CJ Arges.

LASA UN RASPUNS