Alti PATRONI de scoli de soferi si instructori din Arges, la Parchet, dupa ce au stat o noapte in spatele gratiilor!

0
1963

Noi arestări într-un dosar ce priveşte eliberarea ilegală de avize medicale pentru viitorii şoferi. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals.

Alţi patru bărbaţi, patroni de şcoli de şoferi şi instructori, au fost duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luare a unor măsuri preventive, dupa ce au fosrt retinuti o noapte. Bărbaţii sunt bănuiţi că în perioada iunie – noiembrie 2016, în calitate de administratori de şcoli auto şi instructori auto, ar fi facilitat, contra cost, cursanţilor şcolilor de şoferi obţinerea fişelor medicale necesare pentru dobândirea permisului de conducere, fără ca elevii să fie consultaţi efectiv de medici. Procurorul de caz a luat măsura controlului juidicar împotriva celor patru bărbaţi.

Reamintim că la data de 10 noiembrie a.c., în cadrul aceluiaşi dosar penal, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au efectuat 14 percheziţii domiciliare, 11 la sediile unor persoane juridice şi 3 percheziţii la locuinţele unor persoane fizice, clinica Biolife din Piteşti fiind vizată de anchetatori. Imediat după descinderi au fost reţinute trei femei, două asistente medicale şi patrona centrului medical, a doua zi cele trei fiind plasate sub control judiciar.

Alţi trei patroni de şcoli de şoferi, care colaborau cu clinica amintită, au petrecut o noapte în arest, în cele din urmă, fiind luată şi împotriva lor aceeaşi măsură. Acum, în total, în acest dosar se află sub control judiciar 10 persoane.

LASA UN RASPUNS