Afla cine sunt cei care doresc sa CONDUCA Teatrul Davila si Muzeul Golesti! S-au inscris la concurs

0
808

Luni, 19 septembrie, a fost data limita pentru depunerea dosarelor de candidatura pentru ocuparea posturilor de manager la Muzeul Golesti si respectiv la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti.

Pentru postul de manager al Teatrului Alexandru Davila din Pitești, la concurs s-au inscris: Luminița Borta, Vasile Pieca, George Diaconescu, toți actori ai teatrului, precum și doi regizori – Bogdan Cioabă și Zoltan Schapira. “Dosarul i-a fost respins actorului Vasile Pieca pentru ca nu a indeplinit una dintre cerinte, iar aici ma refer la cea cu experienta de minimum 1 an. Numele noului manager al instituție va fi cunoscut pe data de 14 octombrie.”, a explicat Araxi Negosanu, directorul interimar al Teatrului, aceasta neaflandu-se printre cei care si-au depus dosarul de candidatura pentru postul de manager plin al institutiei de cultura.

De asemenea, pentru Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golesti și-a despus dosarul doar actualul director interimar al institutiei, Iustin Dejanu, iar rezultatul in urma concursului pe post se va da tot pe 14 octombrie.

LASA UN RASPUNS